moja kuchnia
Strony
Strona główna
Nie przesadzaj z tymi owocami
Rzucam palenie - co jeść, by nie przytyć?
Słodycze działają na nas niczym narkotyki
Czym się różni polski kebab od tureckiego kebapu?
10 słynnych drinków
wtorek, 27 września 2011
Ca-cao & Chil-li Martini
Ca-cao & Chil-li Martini -
składniki
60 ml wódki Finlandia
40 ml likieru z kakao (np. Dark Cacao Monin)
20 ml przecieru chilli ?domowej roboty? (można go zrobić miksując 2-3 papryczki z odrobiną syropu cukrowego)
lód
Ca-cao & Chil-li Martini -
sposób przygotowania
Składniki wlewamy do szklanicy barmańskiej z lodem. Wstrząsamy i przelewamy przez sitko do schłodzonego kieliszka do martini.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz